Бутер пай с праз, сирене и бекон

Бутер пай с праз, сирене и бекон

Ivi  VaccaIvi Vacca
Иноватор
408
5k
1k
876
21/11/2020
"Готови ли сте за едно голямо парче бутер пай с праз, сирене и бекон, защото ние сме повече от готови"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 200 градуса /180 градуса с вентилатор/.

Загрейте олиото в тиган, след което внимателно запържете праза, докато омекне, около 5 минути. Ако спанакът е замразен, задушете го с праза. Ако е пресен, го нарежете и добавете без да обработвате.

Развийте бутер тестото върху лист за печене. Разпределете мекото сирене с билки върху тестото с точност до 3 см от краищата.

Разпръснете отгоре праза, спанака (или друга зеленина по избор, или само праз), бекона и настъргания ементал.

Обърнете краищата на бутер тестото върху пълнежа за вашия солен пай.

Тук е моментът да решите да покриете ли пая с бутер тесто, или да го направите по-голям, без бутер тесто върху него.

Аз избрах този път да покрия и да го направя по-малък, като се съобразих с количеството тесто в опаковката.

Печете бутер пая с праз, сирене и бекон 20 минути до златисто. Насладете се!

Съвет: можете да добавите варени картофи или да замените сиренето с билки с пушено или с друго по избор.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар