Терин от пилешки дробчета

Терин от пилешки дробчета
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 5
24/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви25 мин.
Общо35 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пилешките дробчета.

Измиваме ги добре и оставяме да се изцедят от водата.

След като дробчетата са добре изцедени от водата, ги поставяме в съд.

Сваряваме си 2 бр. яйца и нарязваме на кубчета.

Лука измиваме и него нарязваме.

Всичко това поставяме в съда, където са дробчета.

Счукваме в отделен съд и разбиваме останалите яйца, като ги добавяме към всички продукти.

Готовата смес изсипваме в предварително намасления терин и поставяме в печката.

Печем терина от пилешки дробчета, докато разбитите яйца стегнат и внимаваме да не се препекат дробчетата, защото стават много сухи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: