Шишчета от черен дроб

ЮлияЮлияНовак
09/06/2011
"Не се облизвайте, ами записвайте рецептата и загрявайте скарата, а след това споделете с нас резултата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 379
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на кубчета с дебелина 1. 5 см., които се нанизват на шиш. Между тях се слагат парчета от сланина или пушените гърди със същата форма, но два пъти по - тънки.

Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер. Поднасят се с гарнитура от задушен ориз, пържен лук на филийки, пресен зелен лук, нарязан на дребно, домати и краставици.

Може да се поднесе и подходящ сос.

Посочените продукти са за една порция.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Iva Nicheva
Iva Nicheva
22.01.2017 22:13
Здравейте. Снимката не отговаря на рецептата. Уточнете се кой от кого е крал! И тяхната рецепта не отговаря, но поне се доближава повече.
0
0