Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Сос за месо»Сос Холандез в термомикс

Сос Холандез в термомикс

Сос Холандез в термомикс
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
13 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • краве масло - 150 г
  • вода - 50 мл
  • жълтъци - 4 бр.
  • лимони - сок от 1/2
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купата на термомикса нарежете кравето масло и добавете жълтъците, водата, сока от лимон и солта.

Сложете пеперудата и задайте скорост 6.70 градуса за 8 минути.

Изчакайте да стане готов сосът Холандез и сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: