Джанкова чорба

ДеанаДеанаНовак
13/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 141
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаният лук се залива с 6 чаени чаши гореща вода и се слага на огъня да ври.

Към него се прибавят изчистеният, измит и нарязан на ситно лапад. Малко по-късно в чорбата се добавят фидето, джанките и солта.

Веднага след свалянето й от огъня чорбата се застройва с разбитото яйце и млякото и се поръсва със ситно нарязаните джоджен, магданоз и чубрица.

Поднася се топла.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
13.04.2016 17:47
Ох, едно време на село колко сме яли такава, даже без мляко и пак ни се услаждаше
0
0