Пица Карбонара

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
142
262
07/10/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции1 голяма
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 307
  • Преглеждания за месеца228
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята в топличкото прясно мляко с мялко захар. Пресейте брашното и в кладенче посредата добавете всичко останалите и продукти без олиото + активиралата се мая. Замесете гладко тесто, като накрая доомесите с олиото и го оставете да втаса, покрито в алуминиево фолио в купа.

След това тестото се разтегля с ръце и се слага в голяма тава или дъска, поръсена с галета. Запича се леко и се вади. Отгоре се маже със сметана, разпределят се кръгчета лук по желание, резени бекон, гъби. Поръсва се щипка-две сол и риган. Отново се пече и към края се запича за няколко минути с кашкавала.

Перфорирана тава за пица - 33 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Перфорирана тава за пица - 33 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

Майсторите пицари никога няма да ви издадат тайната на вкусната пица, но ние ще го направим - тя е в тази уникална перфорирана тава

Рейтинг

5 10
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Stefani
Stefani
05.02.2014 14:41
Опитах я много е вкусна
7
0