Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват, колкото да се обединят белтъци и жълтъци. Прибавят се майонезата и настърганият на дребно кашкавал.
Сместа се изсипва в тавата от печката, постлана с хартия за печене.
Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса до леко покафеняване.
Гъбите се нарязват на дребно.
В тиган в загрято олио се задушава дребно нарязаният лук. Добавят се гъбите и се готвят до готовност. Сместа се оставя да изстине.
Към нея се добавя каймата и се овкусява с подправките. Разбърква се много хубаво.
Изстиналото солено руло се освобождава от хартията.
От страната, на която е била хартията, се разполага плънката.
Рулото се поставя в тава и се покрива с алуминиево фолио.
Поставя се в предварително загрята фурна на 180 градуса и се запича 20-25 минути.
След като рулото се поохлади, се нарязва на филийки.
Приятен апетит!
Яйченото руло с кайма и гъби е готово.