Кето яйчено руло

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето яйчено руло
Снимка: Валерия
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Който мисли, че диетичните рецепти са скучни, значи не е опитвал това руло."

Необходими Продукти

  • яйца - 3 броя
  • крема сирене - 60 гр
  • бакпулвер - 1/2 ч.л. без глутен
  • майонеза - от авокадо
  • шунка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кето яйчено руло за почитателите на кето рецепти.

Включете фурната да загрява на 180 градуса.

Пригответе си тава, покрита с хартия за печене. Не мажа хартията с масло, но ако не сте сигурни във вашата, намажете. Тавата ми е с размер 28 на 31 см. Но това няма значение, не го правя, колкото тавата, а по-малко.

Отделете белтъците от жълтъците. Използвайте две купи.

Добавете към жълтъците крема сиренето и бакпулвера.

Разбийте първо белтъците на сняг. Веднага след това разбийте жълтъците с крема сиренето.

Изсипете сместа с жълтъците при белтъците и бъркайте с шпатула на ръка. Разбърквайте бавно и внимателно! Получава се пухкава смес.

Изсипете сместа в тавата и оформете правоъгълник с помощта на шпатулата.

Пече се около 10-15 минути, но това зависи от фурната. Моята е газова!

Извадете блата, гарнирайте го по ваш вкус и го навийте.

Моето яйчено руло намазах с майонеза от авокадо и сложих шунка.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: