Начин на приготвяне
Яйцата и солта се разбъркват добре с бъркалка. Морковът се нарязва на дребни кубченца, а праз лукът - на кръгчета, след което се добавят към яйчената смес.
Тиган се загрява на котлона и се омазнява с олио. Когато е достатъчно нагрят, в него се изсипва тънък слой от сместа и тиганът се разтръсква, за да може сместа да се разпредели равномерно.
Слоят наистина трябва да е тънък като палачинка, за да може да се навие на руло, без да се накъса! Когато яйчената смес започне да се изпича отдолу, внимателно с шпатула или вилица я навийте като палачинка, като на всяко навиване я натискате надолу, за да се слепи добре.
Когато първият слой е изцяло нагънат на палачинка, избутайте го в единия край на тигана и до него изсипете втори слой. Когато и той е готов от долната страна, увийте вече готовата палачинка в него, за да се получи по-дебела палачинка.
Процесът се повтаря, докато сместа свърши. Рулото се реже на шайбички с дебелина около два пръста и те се сервират топли, полети със соев сос.