Ядлива украса за елха

Христинка КолеваХристинка Колева
Иноватор
2754k7162k1
Ядлива украса за елха
Снимка: Христинка Колева
1 / 4
12/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
"Украсете елхата, направете снимки, а после си хапнете вкусната украса с наслада"

Необходими Продукти

  • белтъци - 100 г
  • крастална захар - 150 г
  • захарни перли
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На лист хартия за печене се очертават кръгове с размер 7-8 сантиметра.

Белтъците се смесват със захарта. Поставят се на водна баня и се разбъркват отвреме на време, докато се разтопи захарта.

Разбиват се с миксер до плътност и лъскавина.

Белтъчната смес се поставя в пош със звездовиден накрайник.

Хартията се обръща, очертанията с молива да останат отдолу. Шприцоват се различни фигури. Поръсват се с перлички.

Пекат се на 100 градуса 1 час и 30 минути.

След като изстинат на всяка целувка се връзва панделка.

Получавате красива и ядлива украса за елхата!

Весели празници!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Н.Акифова
Н.Акифова
овации за оригиналната идея. чудни са
12.12.2020 23:22
1
Покажи всички подкоментари
Miss Tasty
Miss Tasty
ехааа много яка идея
12.12.2020 16:35
1
Покажи всички подкоментари