Салата от варено червено цвекло и ябълки

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
104
207
09/10/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 774
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете цвеклото до обекване, след което го настържете на едро ренде. Внимателно почистете корена от хрян и го настържете на ситното ренде.

Добавете предварително обелените и почистени ябълки, които сте нарязали на кубчета и разбъркайте всички продукти.

Получената салата се подправя със сол, олио и оцет на вкус. Може да се поръси с пресен магданоз преди поднасяне.

Голяма кутия за съхранение на храна 3 литра-15%
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Голяма кутия за съхранение на храна 3 литра
4.93 лв.
4.20 лв.
Виж ››

Удобно пластмасова кутия за съхранение на храна, която е задължителна за всяко семейство и всеки дом.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lenny Anachkova
Lenny Anachkova
01.11.2013 13:02
Благодаря за рецептата. Лесно и бързо е за приготвяне. Отдавна питам познатите си за рецепти за ястия с червено цвекло. Аз знам и ползвам само руската рецепта за венигред. Благодаря! :)
2
0