Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Солени свински рула на тиган

Солени свински рула на тиган

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Солени свински рула на тиган
Снимка: Ники
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Солени свински рулца за цялото семейство - никой няма да остане гладен с тях"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1 кг. /контра филе или врат/
  • бекон - 300 г
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 3 скилидки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите начукваме и овкусяваме с подправките.

Оставяме за около 30 минути.

През това време си нарязваме на ситно бекона, чесъна и лука, овкусяваме и омесваме добре.

Пълним пържолите с плънката и навиваме на руло.

Захващаме с клечки за зъби.

Овалваме в брашно и пържим в тефлонов тиган до готовност.

Изваждаме и поставяме върху кухненска хартия.

Поднасяме с прясна салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: