Начин на приготвяне
Добавете струйка масло в тигана с лука и гответе на слаб огън за около 5 минути или докато лукът омекне, без да покафенява.
Увеличете котлона и добавете телешката кайма, като разбърквате, за да раздробите каймата и да предотвратите изгарянето на лука.
Гответе, докато каймата започне да покафенява, около 10 минути.
Разбъркайте подправките и сос Уорчестър, гответе 1 минута, след това добавете доматеното пюре и гответе още една минута. Заделете сместа да изстине.
След като изстине, разбъркайте с нарязаното сирене Чедър, настърганата Гауда и яйцата, по желание добавете препечени кедрови ядки.
Да се сглобим баничките:
Нарежете всеки лист на 4 квадрата. Работете с по 1 квадратче. Поставете 3 супени лъжици пълнеж от кайма от едната страна, след което сгънете тестото, така че да затворите страничните краища, намокрете ги с вода и увийте на руло.
Поставете върху застлана тава за печене. Поставете в загрята фурната на 190 градуса и печете баничките около 20 минути или до златисто.
Сервирайте дълги банички с кайма и сос Уорчестър с избрания от вас доматен сос или лютеница и зелена салата.
Насладете се!