Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Печено Пиле»Пълнено пиле с гъби и топено сирене

Пълнено пиле с гъби и топено сирене

Пълнено пиле с гъби и топено сирене
Снимка: Стефани Николова
1 / 2
08/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Вкусна вечеря от пълнено пиле с гъби и топено сирене - остава само да измислите гарнитурата"

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • За марината
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • къри
  • соев сос
  • олио
  • За пълнежа
  • царевица - от кутийка
  • мариновани гъби - един буркан
  • топено сирене
  • бира
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка смесваме всички подправки с олиото. Намазваме добре цялото пиле с получената смес и го оставяме за 2-3 часа да се овкуси добре в хладилника.

Царевицата и гъбите се слагат в корема на пилето, както и малко топено сирене, като от него слагаме и малко под кожата.

Наливаме кенче бира в тавата и слагаме пълненото пиле да се пече на 180 градуса за един час.

Пълненото пиле с гъби и топено сирене е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: