Начин на приготвяне
Невероятен сладкиш с глазура, който ухае чудно.
В голяма купа се разбиват яйцата и пудрата захар. Добавят се и останалите продукти и се получава кейкова смес. Изсипва се във форма за печене с незалепващо покритие.
Ябълката се бели и нарязва за полумесеци. Върху сместа се нарежда ябълката в кръг, а от вътрешната страна нарязания банан.
Печем сладкиша с ябълки на предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути.
Когато се охлади, се приготвя глазурата, като на слаб огън се смесват нужните съставки. Бърка се до добиване на гладка смес.
Залива се плодовият сладкиш и се оставя за няколко часа в хладилник.
След това може спокойно да се насладите на това вкусно творение. Незабравим плодов сладкиш с глазура!