Начин на приготвяне
В тази рецепта за домашна пица е ползвано тесто за пица, което е готово разточено и навита, така се продава.
Разстилате тестото за пица, както е с хартията за печене, в тава с подходящ размер.
Ако имате от другия вид тесто, го разточвате и го слагате върху хартия за печене, намазана леко с олио или зехтин.
Намазвате тестото отгоре с доматено пюре или доматен сос.
Поръсвате леко с олио или зехтин.
Нарязвате лука на тънки шайби или полумесеци и го разпределяте равномерно по цялото тесто.
Нарязвате гъбите на тънки парчета и ги подреждате върху лука.
Нарязвате зелената чушка на тънки кръгчета и я добавяте към другите продукти.
Нарязвате вкусна луканка и бекон на слайсове и ги подреждате върху блата, като ги редувате.
Слагате бързата пица да се пече на 200 градуса и през това време си нарязвате кашкавала на слайсове с дебелина ок. 0.5 см.
След 10-тина минути редите кашкавала равномерно по цялата пица с бекон, поръсвате с риган и допичате до златисто.