Много орехова торта

Много орехова торта

АтанаскаАтанаска
Новак
20
133
36
35
31/01/2021
"Ама наистина много орехова торта - ако обичате тези ядки, нападайте"
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо892
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Една много нежна и вкусна орехова торта.

Разбиват се белтъците на сняг добавяме пудра захар, нишесте и смлени орехи.

Изсипваме получената смес в форма и заглаждаме.

Печем на 180°C за около 20 минути.

На водна баня слагаме жълтъците, захарта и прясно мляко да се сгъсти.

Охлаждаме яйчния крем и към него добавяме масло, какао и есенция ром разбиваме с миксер.

Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар