Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Свинска пача с варени яйца

Свинска пача с варени яйца

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свинска пача с варени яйца
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
240 мин.
Порции
1
"Нещо много любопитно, което може би не сте опитвали - свинска пача с варени яйца"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 4бр.
  • свински език - 1 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • свинско месо - 500 г шарено
  • дафинов лист
  • черен пипер - зърна
  • яйца - 6 бр.
  • магданоз
  • чесън
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тенджера слагаме крачетата, езика, ушите, месото, дафиновия лист, черния пипер и варим на тих огън до готовност.

Изваждаме продуктите, езика обелваме, обезкостяваме там, където има кости, останалите накъсваме.

Бульона прецеждаме, овкусяваме със сол, чесън и оцет.

В съд поставяме сварените яйца, добавяме нарязания на ситно магданоз, накъсаното месо и заливаме с бульона свинската пача.

Оставяме в хладилника, да се желира свинската пача с варени яйца за няколко часа преди консумация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: