Начин на приготвяне
В купа смесете яйцата, захарта и ванилията, разбийте сместа с миксер на пухкав крем.
Последователно към тях добавете млякото и олиото на тънка струя при непрекъснато бъркане.
Прибавете пресятото брашно, смесено с бакпулвера, и разбъркайте до еднородна гладка смес.
В тава с падащо дъно (с диаметър 22 см) и постлана с хартия за печене сипете сместа.
Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете за около 25-30 минути или до готовност.
Още горещ, изрежете с нож калпачето на сладкиша и го натрошете.
Намажете изрязания сладкиш отгоре със сладко по ваш избор и поръсете с трохите върху него (аз поръсих и малко орехи).
Сочният сладкиш със сладко е готов.