Кебап за бирено мезе

Пебълс333Пебълс333
Новак
118810
Кебап за бирено мезе1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Отваряйте бирата, защото кебапът е тук, а той е страхотно бирено мезе"

Необходими Продукти

  • мазнина - 50 г
  • свинско месо - 250 г
  • пилешко месо - 250 г
  • моркови - 150 г
  • гъби - 150 г
  • кашкавал - 300 г
  • бяло вино - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този кебап за бирено мезе в дълбок тиган се загрява мазнината, към нея се добавят двата вида месо.

След запържването на месото се добавят морковите, гъбите и бялото вино.

След като се разбъркат добре, се слага капак, за да се задушат.

След като свинският кебап е готов, се подправят със сол и перен пипер, изсипва се в подходящ съд и перфектното бирено мезе се поръсва с настъргания кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: