Марината за ярешко месо

Христинка КолеваХристинка Колева
Готвач
183
3k
557
427
16/02/2021
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се налива олиото. Към него се добавят брашното, солта, червеният и черният пипер. Сместа се разбърква на кашичка.

Прибавят се стритият сух джоджен и пресованите скилидки чесън. Налива се водата и маринатата за вкусно ярешко е готова.

Всяка порция ярешко месо се потапя в маринатата и се нарежда в тава.

Останалата марината се излива в голяма тава. По желание се прибавят гъби.

Поставят се 2-3 клонки пресен джоджен и тавата се покрива с алуминиево фолио.

Ярешкото на фурна се пече на 160°C 2 часа и 30 минути.

Приятен апетит!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар