Класически винен кебап със свинско месо

Класически винен кебап със свинско месо

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
15k
3k
10k
18
21/02/2021
"На трапезата винаги ще има място за класическия винен кебап със свинско месо"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 600
  • Преглеждания за месеца1244
  • Преглеждания за седмицата127
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки парчета (25-30 г), подсушете и запържете в дълбок тиган със загрятото олио до зачервяване.

Прибавете последователно ситно нарязаният лук, брашното, червеният пипер и разреденото доматено пюре. Разбъркайте и задушете до изпаряване на течността от вложените продукти.

След което, залейте с виното и 2 ч.ч. топла вода, посолете кебапа със свинско на вкус и прибавете дафиновия лист и черния пипер.

Варете апетитния винен кебап на слаб огън до пълното омекване на месото, ако е необходимо долейте гореща вода.

Класическият винен кебап със свинско месо се поднася топъл, с гарнитура от варен ориз или картофено пюре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар