Кебап със свинско месо

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Класика в кухнята - изпитана рецепта за кебап със свинско месо"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 2 - 3 бр. средни глави
  • люти чушки - стрити
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - пресен
  • масло - 80 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското на малки късчета. Лука нарязваме на ситно.

В тенджера слагаме маслото и задушаваме първо хапките месо, а после към тях прибавяме и нарязания лук. Добавяме и стрита люта чушка.

Наливаме малко водичка и задушаваме, като периодично разбъркваме, докато месото и лукът омекнат и останат на мазнина.

Кебапа поднасяме, поръсен с нарязан пресен магданоз.

Кебапът със свинско месо е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Petia
Petia
Много сполучлива рецепта и много вкусно ястие се получи. Аз реших да го гарнирам с пържени картофки.
16.03.2017 21:05
3
1
Покажи всички подкоментари