Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Свинско винен кебап в мултикукър

Свинско винен кебап в мултикукър

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Свинско винен кебап в мултикукър
Снимка: Evgenia
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Обичайно се гарнира свинското винен кебап в мултикукър с варен ориз, но ние го харесваме с картофено пюре."

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г за готвене
  • лук - 1 глава
  • сол
  • дафинов лист - 1
  • черен пипер - 3 бр. зърна
  • домати - 1 бр.
  • червено вино - 100 мл
  • брашно - 1 с.л.
  • вода - 1 л
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага в купата на уреда заедно с нарязания лук.

Добавят се подправките, домата. Брашното се размива във водата и се заливат продуктите.

Идва ред на виното. Изсипваме го и него.

Затваряме капака и пускаме програмата за супа.

След като приключи и капакът се разхерметизира, можем да сервираме винения кебап.

Обичайно се гарнира свинското винен кебап в мултикукър с варен ориз, но ние го харесваме с картофено пюре.

Ако рецептата ти харесва, опитай и рецептите ни за тас кебап, друсан кебап или вкусен свински кебап.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: