Натурален шницел

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
22/07/2011
"Това е истинският шницел - само чисто свинско месо и подправки "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 051
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - филе 200 г
  • брашно - 20 г
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.

Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.

Сервира се с гъбен сос и гарнитура пържени или варени картофи.

Дълбок грил тиган с незалепващо покритие
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок грил тиган с незалепващо покритие
33.00 лв.
Виж ››

Каквото и да искате да го сготвите, направете го в този дълбок грил тиган с незалепващо покритие - няма да сгрешите

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар