Веган Ганаш

Веган Ганаш
Снимка: Марияна Петрова Иванова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Само с две съставки в рамките на 5 минути може да направите този разкошен веган ганаш, с който да залеете всичкии ваши любими десерти"

Необходими Продукти

  • черен шоколад - 90 % какао 100 г
  • соево мляко - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Извадете черния шоколад от опаковката и го начупете на малки парчета.

Може и да нарежете с нож.

Сложете го в касерола заедно със соевото мляко.

Разтопете на среден котлон и при непрекъснато бъркане до еднородна смес. Махнете и оставете леко да се охлади.

Този ганаш е изключително подходящ за заливка на торти, кексове, мъфини и т.н.

Лесен веган Ганаш в помощ на всяка домакиня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: