Пилешки шишчета

МиМитО
МиМитО
Новак
25/10/2013
"В стомаха, в чинията, на масата ни винаги има място за вкусни пилешки шишчета "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 481
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на кубчета и го посолете. Поръсете с черен пипер. Лукът се нарязва на 8 парчета всяка глава, а чушките - на ромбове.

Месото се нанизва на шишчета, като се редува с чушка и лук. Шишовете се пекат, като непрекъснато се обръщат.

Посоляват се малко преди да се отстранят от огъня. При сервиране поднесете пилешките шичетата с изпържените картофки и зелена салата.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар