Агнешко със зелен фасул яхния

АнабелАнабел
Новак
86
834
1k
139
06/04/2021
"Ако досега не сте пробвали агнешко със зелен фасул, задължително да поправите тази грешка!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо154
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете на порции агнешкото. След това загрейте малко мазнина в тенджера и запържете месото. Извадете месото и в същата мазнина добавете наситнените моркови и лука.

Щом зеленчуците поомекнат, добавете зеления фасул. Разбъркайте за кратко и добавете брашното и червения пипер, а накрая - доматите.

Щом зеленчуковият сос поври за няколко минути, налейте топла вода. Върнете месото в соса и овкусете със сол.

Гответе яхнията на умерен огън. Малко преди ястието да е готово, добавете нарязаните скилидки чесън.

Поръсете с пресен копър и поднесете.

Агнешкото със зелен фасул яхния е много вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар