Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Агнешко с пресен зелен фасул

Агнешко с пресен зелен фасул

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Агнешко с пресен зелен фасул1 / 2
11/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 750 г
  • зелен фасул - 800 г пресен
  • лук - 2 глави
  • масло - 200 г
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едро и се запържва в маслото. Изважда се и в същата мазнина се задушава нарязаният лук.

Добавя се доматеният сок и червеният пипер. В тенджера се слага месото, залива се със запръжката и предварително свареният зелен фасул.

Залива се с гореща вода и се вари до пълна готовност на месото. Поднася се, поръсено с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: