Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солена торта»Солена палачинкова торта с риба тон

Солена палачинкова торта с риба тон

Солена палачинкова торта с риба тон
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Наградата за най-вкусно предястие отива при...солената палачинкова торта с риба тон"

Необходими Продукти

  • палачинки - 12 бр. готови
  • майонеза - 400 г
  • крема сирене - 2 с.л.
  • кисело мляко - 3 с.л.
  • черен пипер
  • риба тон - 1 консерва
  • кисели краставички
  • маслини
  • айсберг - 10 листа
  • кашкавал - около 250 г настърган
  • чушки - 1 бр. червена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме майонезата, крема сиренето, киселото мляко и малко черен пипер. Разбърквам добре.

С тази смес намазваме всяка една от домашните палачинки.

След това слагам върху сместа малко риба тон, кисели краставички, маслини и айсберг. За първи път правя с риба тон.

Украсата на солената палачинкова торта е по желание.

В случая настърган кашкавал, резенчета чушка и маслини върху солената торта с риба тон.

Източник: Христина Иванова - Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: