Мусака със заливка на майстора

12/04/2021
"Ако можете да готвите мусака, значи няма от какво да се притеснявате - никой вкъщи няма да остане гладен"
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо421
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме картофите на ситни кубчета.

В дълбок тиган загряваме олиото и добавяме лука, чушката и моркова.

След като омекнат, добавяме каймата, домата и подправките.

Когато е готово, изсипваме сместа в тава с картофите и слагаме вкусната мусака да се пече в предварително загрята на 180°C, като наливаме вода до половината на картофите.

След като е готова мусаката със заливка на майстора, правим заливката и печем още 10-15 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар