Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта и олиото.
Сухите съставки се пресяват и се добавят към яйчената смес.
Слага се в кръгла тава с диаметър 20 см и се пече за около 40 мин в загрята на 180°C фурна.
Готовността се проверява със суха клечка. След като е изпечен и изстинал, готовият блат се разделя на 4 тънки какаови блата.
Любимата торта се сглобява, а по средата между втория и третия блат се натрошават целувки на едри парчета, за да не се стопят.
Сметановата торта се оставя в хладилник за една нощ.
На следващия ден се приготвя шоколадов ганаш.
Загрява се сметаната и в нея се добавя черен шоколад до пълното му разтопяване. Бърка се непрекъснато, докато сместа се сгъсти.
След това любимата торта с варенка крем се залива и украсява.