Яйчена салата с цедено мляко

Яйчена салата с цедено мляко
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
30/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
"Със сигурност понякога и на вас ви писват класическите зеленчукови салати - това е моментът, в който трябва да добавите тази яйчена салата към менюто си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата във вряща подсолена вода за 10 минути. Извадете ги, облейте със студена вода и обелете.

Нарежете ги на кубчета, пресен лук нарежете на ситно, скилидка чесън се пресова с преса.

В купа смесете яйцата, натрошено сирене, нарязан зелен лук, чесън и прибавете ситно нарязан копър.

Смесете майонеза и цедено кисело мляко, овкусете с малко сол, защото и сиренето може да е солено. Поръсете с черен пипер.

Смесете и разбъркайте с вилица, за да се смесят продуктите.

Изсипете яйчената салата в чиния и гарнирайте с маслини и клонка пресен копър.

Яйчената салата с цедено мляко е много вкусна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: