Начин на приготвяне
Сложете брашното, солта и водата в дълбок съд и разбърквайте.
След 1-2 минути започнете да месите на ръка. Поставете топките в прозрачни фолиа и ги оставете да престоят една нощ в хладилника.
Извадете хладилно тесто от хладилника, разстелете ги върху набрашнена повърхност и ги намажете с масло.
Разтегнете го, за да бъде с размерите на по-голяма чиния.
Разточете тестото от средата до върховете. Откъснете блатовете и намажете тестото с масло. Тестото трябва да се разтегне, за да бъде прозрачно.
Задушете лука в чугунен тиган, докато омекне, след това добавете месото, солта и черния пипер.
Запържете месото и лука заедно за няколко минути. Разстелете пълнежа върху тестото, след което го разточете.
Нарежете рулото на малки банички и го завъртете като охлюв.
Поставете в тава с хартия за печене и печете сръбски питки с месо на 200 градуса за 30 минути.