Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Морски дявол в марината

Морски дявол в марината

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451072k963
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Морски дявол в марината
Снимка: Una87
1 / 4
27/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Бяло вино или розе ще вървят на тази рибка - изборът е изцяло ваш"

Необходими Продукти

  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз - 1/3 от връзката
  • грейпфрут - 1/2 бр. жълт
  • зехтин - 3 с.л.
  • морски дявол - 300 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морския дявол на парчета, посолете я, сложете я на слаб огън и покрийте.

Нарежете на ситно чесъна и магданоза, добавете сока от грейпфрут и зехтин.

Печете рибата от двете страни, не я препичайте, тя трябва да остане сочна.

Сервирайте рибата в чиния и залейте с маринатата.

Гарнитурата оставям на вашия избор!

Морският дявол в марината е чудно вкусен!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: