Начин на приготвяне
Започнете подготовката, като поставите по 1 чаена лъжичка сметана върху маслена хартия, след което я занесете във фризера за един час - нужни са ви толкова сметанови купчинки, колкото бухнали мъфини ще направите.
Сега си починете :)
В дълбока купа разбийте яйцата и меда, след това добавете маслото.
Продължете да добавяте гриса, брашното и содата за хляб.
Разбийте всичко, след което добавете заквасена сметана. Разбъркайте и пригответе формички за мъфини.
Сега е моментът да извадите крема от фризера. Изсипете една супена лъжица смес и върху нея сложете бучка замразен крем, след това изсипете 1-2 супени лъжици в зависимост от големината на формата.
Продължете, докато има смес.
Печете вулкан мъфини на 200°C за 20 минути.