Начин на приготвяне
С миксер разбийте яйцата, захарта и ваниловата захар, добавете киселото мляко, олиото и бавно разбийте с миксера.
След това изключете миксера и добавете брашното, смесено с бакпулвера, и бавно разбъркайте на ръка.
Тавичка със среден размер намажете с олио, поръсете с брашно и сипете половината смес.
Запечете 5 минути в добре загрята фурна на 200 градуса.
Извадете тавата от фурната, сложете отгоре малини, налейте останалата смес и върнете във фурната лесния малинов сладкиш.
Намалете температурата на 180 °C и печете 35 минути.
Готовия плодов сладкиш извадете от фурната, покрийте с чиста кърпа и оставете да се охлади.
Сладкиша поръсете с пудра захар, нарежете на квадратчета, сервирайте бързия плодов сладкиш с малини.
Съвет: Вместо малини може да ползвате вишни, ягоди - по собствен избор, винаги ще получите вкусен резултат.
Да ви е сладко!