Начин на приготвяне
Смесете маята, захарта и малко хладка вода и оставете да престои.
През това време слагаме и двете брашна в по-дълбока купа.
В отделна купа разбийте яйцата. Измийте дивия чесън и го нарежете на ивици.
Когато маята се шупне, изсипете я в останалото брашно, омесете и залейте с останалата вода. Добавете сол в тестото за интегрален хляб.
Замесете тесто, след това добавете олиото и яйцата. Замесете тестото отново, след това накъсайте парчетата масло върху тестото и замесете тестото отново.
Добавете дивия чесън, омесете го с тестото и го оставете да престои 1-2 часа.
Изсипете тестото в продълговата тава за печене. Нарежете кашкавала на парчета и залепете в пълнозърнестия хляб.
Загрейте фурната и печете на 200 градуса за 20 минути интегралния хляб с див чесън и кашкавал.