Телешки дроб на фурна

Bubolina
Bubolina
Новак
14/11/2013
"Лесно е да приготвиш най-вкусният телешки дроб, като знаеш точната рецепта, нали?"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо34 656
  • Преглеждания за месеца864
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба със студена вода и го нарежете на парчета.

В отделен съд смесете ситно нарязания магданоз, чесъна, лука, 1 с.л. брашно, натрошения дафинов лист и оцета.

Наредете парченцата дроб на дъното на намазнена тавичка. Отгоре сложете сместа от подправки и зеленчуци и ги разпределете равномерно.

Залейте с 1 ч.ч. вода и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35 минути или до готовност.

Поднесете ястието върху канапе от картофено пюре.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар