Панирани червени чушки

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
19/11/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 942
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семките и дръжките. Изпечете и ги и ги задушете за кратко в найлонов плик. Обелете ги и ги посолете от двете страни.

Чушките се потапят последователно в брашното, в предварително разбитите яйца и се изпържват в сгорещеното олио. Готовите чушки се изваждат върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина.

Загрейте олиото и добавете пресования чесън. Запържете за 1 минути, след това добавете киселото мляко и майонезата и отстранете от котлона. Разбъркайте до получаването на еднородна смес.

Преди поднасянето залейте панираните чушки със соса и поръсете със ситно нарязан копър.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар