Селска чорба по северняшки

IvankaIvankaНовак83
20/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 109
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените картофи, домати и чушки се нарязват на ситно и се слагат да се варят почти до омекване в подсолена вода.

Нарязаният на дребно лук се задушава, заедно с маслото, брашното и 1/2 ч.ч. вода.

Добавя се към чорбата и се оставя да поври още 10 мин. Яйцето се разбива добре заедно с киселото мляко и с тях се застройва чорбата, след като се свали от котлона.

Поръсва се със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
деска
деска
25.11.2013 12:55
пише прясно масло а не мляко
0
0
веси
веси
25.11.2013 09:50
а какво се случва с прясното мляко
0
0