Тиквен Мармалад

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
06/06/2011
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5 бурканчета
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 541
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се обелва и се нарязва на дребни парчета.

Настъргваме кората на лимоните на ситно ренде и изцеждаме сока им.

Смесваме всички продукти, разбъркваме ги добре и ги оставяте да престоят за една нощ.

На другия ден ги сварявате до получаването на гъст мармалад. Докато е още гореща, изсипваме сместа в затоплени бурканчета, накрая ги обръщаме наопаки.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар