Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Морски дявол завит в сланина

Морски дявол завит в сланина

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Морски дявол завит в сланина4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Зелена салата, добро вино и обядът от морски дявол, завит в домашна сланина е готов ="

Необходими Продукти

  • морски дявол - 400 г
  • сланина - 200 г домашна
  • зехтин - 3 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете морския дявол от кожата му и го нарежете на малки парченца.

Нарежете домашната сланина на тънки дълги ленти.

Добавете сол към морския дявол и я оваляйте в сланината. С клечки за зъби закопчайте дявола със сланината, така че да не се отделят.

Сложете зехтина в тигана, след това добавете навития дявол и похлупете с капак.

Първо, пържете рибата на слаб огън, след това увеличете котлона.

Морският дявол, завит в сланина е готов!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: