Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински хапки с лук в еър фрайър

Свински хапки с лук в еър фрайър

Свински хапки с лук в еър фрайър
Снимка: Кристиан Александров
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Дори в еър фрайъра можете да приготвите любимите свински хапки с лук"

Необходими Продукти

  • свински бут - 800 г
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки, млян
  • лук - 2 големи глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото от свински бут на малки парченца и ги сипваме в купа. Добавяме силта, олиото и черния пипер, разбъркваме и покриваме с фолио.

Прибираме в хладилника за 1 час.

Поливаме дъното на кошницата на уреда с парче хартия за печене и сипваме половината от мръвките.

Готвим според температурата, указана за месни изделия около 20 минути, като от време на време разбъркваме.

Отгоре разпределяме едната глава лук, предварително нарязана на едро, и продължаваме да готвим още 15 минути, като отново периодично разбъркваме свинските хапки.

Повтаряме процедурата и с останалото месо.

Сервираме свински хапки с лук в еър фрайър с любима гарнитура като богата салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: