Пържени Свински Бузи

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
31120563129
Пържени Свински Бузи
Снимка: Илияна Димова
1 / 3
06/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Вкусно бирено мезе от свински бузи, от което ще си боднем в най-скоро време"

Необходими Продукти

  • свински бузи - около 800 г пресни
  • чесън - 1 скилидка
  • червен лук - 1 глава
  • пушен червен пипер - щипка
  • сол
  • черен пипер
  • соев сос
  • чубрица
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и сложете свинските бузи да се варят за около 10 мин. Отцедете от водата и прехвърлете в тиган.

Добавете малко олио и цялата скилидка чесън. Запържете с капак.

Махнете от котлона, извадете чесъна, сипете червения лук, черен пипер, сол и чубрица. Сипете и малко соев сос. Гответе свинското на тиган още малко.

Щом се запържи и течността изври, поръсете пушен пипер, разбъркайте и свалете от котлона.

Сервирайте пържените свински бузи като апетитно бирено мезе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: