Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Сръбска пача със свински крачета

Сръбска пача със свински крачета

Danijela ŽikićDanijela Žikić
Новак
4160
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Сръбска пача със свински крачета
Снимка: Danijela Žikić
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
225 мин.
Порции
15
"Ако все още не сте разбрали, пачата е една от най-добрите храни за вашата красива кожа"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински уши - 1 бр.
  • телешки крачета - 1/2 бр.
  • вода - 5 л
  • черен пипер - 10 зърна
  • дафинов лист - 4 бр.
  • сол - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краката и ушите измийте добре няколко пъти с вода.

Сложете ги в тенджера под налягане, налейте вода, прибавете черния пипер и дафиновия лист.

Гответе ги около 3 часа на средна температура.

След 3 часа свалете тенджерата от огъня. Отворете я, извадете и почистете краката от костите.

Върнете месото в бульона, в която се е варило, прибавете сол и разбъркайте.

Налейте домашната топла пача в тава. Охладете на стайна температура, след това прехвърлете в хладилник.

Нарежете на кубчета студената пача.

Поръсете с червен пипер и сервирайте сръбската пача със свински крачета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: