Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Арабски Питки»Моят тънък царевичен хляб

Моят тънък царевичен хляб

StefanStefan
Готвач
10035474140
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Моят тънък царевичен хляб
Снимка: Stefan
1 / 3
22/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Невероятно вкусен царевичен хляб - ядете и се наслаждавате"

Необходими Продукти

  • царевично брашно - 250 г
  • пшенично брашно - 250 г
  • пълнозърнесто брашно - 100 г
  • мая - 1 пакетче
  • вода - топла
  • сол - 1 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете царевичното, пшеничното и пълнозърнестото брашно.

Прибавете маята в малка купичка с топла вода. Омесете хлебно тесто и посолете.

Сложете върху хартия за печене и изтънете тестото.

Оставете да втаса 30 минути, след което печете царевичния хляб на 200 градуса 25 минути.

Моят тънък царевичен хляб може да се поднесе към обяда или вечерята ви!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: