Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Налейте прясното мляко на тънка струя и продължете да разбивате с миксера.
Добавете и олиото на тънка струя, сипете и кокосовите стърготини.
Пресейте брашното заедно с бакпулвера и го прехвърлете в купата.
Разбъркайте сместа до хомогенизиране и я прехвърлете в предварително намаслена и набрашнена форма форма за торта.
Печете я за около 30 минути в предварително загрята фурна на 180 °C.
За шоколадовата глазура разтопете шоколада на водна баня и го смесете със сметаната.
Разлейте я върху разкошния сладкиш и отгоре поръсете с кокосови стърготини.
Италианският шоколадов сладкиш с кокос е много вкусен.
Да ви е сладко!