Гъста гъбена чорба

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Гъста гъбена чорба
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Сервирах гъбената чорба с препечени филийки, а всяка порция отгоре полях със струйка зехтин."

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г
  • лук - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - 1 скилидка чесън
  • трахана - 3 с.л.
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • дафинов лист
  • магданоз
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите нарязах на ситно, лукът обелих и настъргах на едро ренде.

Сложих всичко в купата на мултикукъра. Добавих нарязан на ситно чесън. След това брашното, разбърках. Следва трахана, купувам я, обогатява и сгъстява ястията.

Заливам с вода, около литър и двеста. Включвам уреда на програма за зеленчуци и готвя гъбената супа.

След края на програмата изчаках да се освободи капака и сервирах гъбената чорба с препечени филийки, а всяка порция отгоре полях със струйка зехтин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: