Супа от петел с фиде

Супа от петел с фиде3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Преди поднасяне поръсете пилешката супа с магданоз и лют червен пипер"

Необходими Продукти

  • бутчета от петел - 2 бр.
  • фиде
  • моркови - 1 бр.
  • картофи - 300 г
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр. (зелена)
  • целина - 1 връзка
  • магданоз - 1 връзка
  • чубрица
  • лют червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото заедно с половината магданоз и целина.

Прецедете добре бульона и добавете към него нарязания на ситно лук, рендосания на едро ренде морков и нарязаните на малки кубчета картоф и чушка.

Добавете и обезкостеното и накъсано на парчета месо от петел.

Овкусете пилешката супа със сол, чубрица, целина и черен пипер.

Щом зеленчуците станат готови, добавете фидето и изключете котлона.

Поднесете с магданоз и лют червен пипер тази супа от петел с фиде.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: